Administrative funktioner

Følgende artikel indeholder step-by-step guides til, hvordan du opdaterer contract manager, forpligtelsesansvarlig, forretningsansvarlig og issueansvarlig i PACTIUS-platformen

Note: Administrative funktioner vedrører administration af ansvar for kontrakter, forpligtelser, issues og data processer m.v.

Opdatér contract manager

Hvis du har brug for at flytte mange kontrakter fra en contract manager til en anden (f.eks. hvis en medarbejder stopper), kan du gøre dette på én gang.

Step 1

Klik først på "Indstillinger"-ikonet i menuen til venstre og derefter på "Opdater Contract Manager” under administrative funktioner. Herefter vil følgende skærmbillede fremkomme med "Opdatér contract manager":

Step 2

Du skal nu vælge, hvilke brugere, du ønsker at flytte kontrakter henholdsvis fra og til. Klik på "Hent kontrakter".

Der genereres nu en liste over alle de kontrakter, som tilhører den bruger, som du ønsker at flytte kontrakterne fra (i nedenstående tilfælde er det blot en kontrakt):

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Step 3

Herefter kan du i venstre side markere alle de kontrakter, du ønsker at flytte. Du kan også markere dem alle på én gang ved at klikke på den øverste boks til venstre.

Bemærk: Det er ikke muligt at flytte kontrakter til en contract manager, som ikke i forvejen har adgang til de forretningsenheder, som kontrakterne tilhører (markeres med et udråbstegn i listen).

Bemærk: Man har mulighed for at markere, om alle tilhørende forpligtelser også skal flyttes i samme omgang.

Step 4

Når du er færdig med at markere kontrakterne, skal du klikke på "Flyt Kontrakter". Der vil nu fremkomme en bekræftelses pop op-boks.

Step 5

Klik på "Flyt kontrakter" for at bekræfte flytningen. En pop op-boks til sidst vil bekræfte flytningen:

De markerede kontrakter (samt eventuelle tilhørende forpligtelser) har nu skiftet contract manager.

Opdatér forpligtelsesansvarlig

Hvis du har brug for at flytte mange forpligtelser fra en ansvarlig til en anden (f.eks. hvis en medarbejder stopper), kan du gøre dette på én gang.

Step 1

Klik først på "Indstillinger"-ikonet øverst på menuen. Klik derefter på "Opdater Forpligtelsesansvarlig” under menuen, hvorefter "Opdatér forpligtelsesansvarlig"-skærmbilledet fremkommer:

Step 2

Derefter skal du vælge hvilke Brugere, du ønsker at flytte forpligtelser henholdsvis fra og til. Klik på "Hent Forpligtelser". Der genereres nu en liste over alle de forpligtelser, som tilhører den Bruger, som du ønsker at flytte forpligtelserne fra (i nedenstående tilfælde er det en lang liste):

Step 3

Ude i venstre side har du mulighed for at markere de forpligtelser, du ønsker at flytte. Du kan også markere dem alle på én gang ved at klikke på den øverste boks til venstre.

Bemærk: Det er ikke muligt at flytte forpligtelser til en contract manager, som ikke i forvejen har adgang til de forretningsenheder, som forpligtelser tilhører (markeres med et udråbstegn i listen).

Step 4

Når du er færdig med at markere forpligtelserne, skal du klikke på "Flyt Forpligtelse". Følgende bekræftelses pop op-boks vil nu fremkomme:

Step 5

Du skal nu trykke på "Flyt Forpligtelser" for at bekræfte flytningen, hvorefter en pop op-boks til sidst bekræfter flytningen:

De markerede forpligtelser er nu skiftet til den nye ansvarlige.

Opdatér forretningsansvarlig

Hvis du har brug for at flytte mange kontrakter fra en forretningsansvarlig til en anden (f.eks. hvis en medarbejder stopper), kan du gøre dette på én gang.

Step 1

Klik først på "Indstillinger"-ikonet øverst på menuen og derefter på "Opdater Forretningsansvarlig” under menuen. Følgende "Opdatér forretningsansvarlig"-skærmbillede vil nu fremkomme.

Step 2

Du skal nu vælge, hvilke brugere du ønsker at flytte kontrakter henholdsvis fra og til. Klik på "Hent kontrakter". Der genereres nu en liste over alle de kontrakter, som tilhører den bruger, som du ønsker at flytte kontrakterne fra (i nedenstående tilfælde er det blot en kontrakt):

Step 3

Ude i venstre side har du mulighed for at markere de kontrakter, du ønsker at flytte. Du kan også markere dem alle på én gang ved at klikke på den øverste boks til venstre.

Bemærk: Det er ikke muligt at flytte kontrakter til en forretningsansvarlig, som ikke i forvejen har adgang til de forretningsenheder, som kontrakterne tilhører (markeres med et udråbstegn i listen).

Step 4

Når du er færdig med at markere kontrakterne, skal du klikke på "Opdatér forretningsansvarlig". Følgende bekræftelses pop op-boks vil nu fremkomme:

Step 5

Derefter skal du klikke på "Opdatér forretningsansvarlig" for at bekræfte flytningen, hvorefter en pop op-boks til sidst bekræfter flytningen:

De markerede kontrakter (samt eventuelle tilhørende forpligtelser) er nu skiftet forretningsansvarlig.

Opdatér issueansvarlig

Hvis du har brug for at flytte mange issues fra en issue ansvarlig til en anden (f.eks. hvis en medarbejder stopper), kan du gøre dette på én gang.

Step 1

Klik først på "Indstillinger"-ikonet øverst på menuen og derefter på "Opdatér issueansvarlig” under menuen, hvorefter følgende skærmbillede vil fremkomme:

Step 2

Derefter skal du vælge, hvilke brugere du ønsker at flytte issues henholdsvis fra og til. Klik på "Hent issues". Der genereres nu en liste over alle de issues, som tilhører den bruger, som du ønsker at flytte issues fra (i nedenstående tilfælde er det blot et Issue):

Step 3

Ude i venstre side har du mulighed for at markere de issues, du ønsker at flytte. Du kan også markere dem alle på én gang ved at klikke på den øverste boks til venstre.

Bemærk: Det er ikke muligt at flytte issues til en issue ansvarlig, som ikke i forvejen har adgang til de forretningsenheder, som de pågældende issues tilhører (markeres med et udråbstegn i listen).

Step 4

Når du er færdig med at markere issues, skal du klikke på på "Flyt issues". Følgende bekræftelses pop op-vindue vil nu fremkomme:

Step 5

Du skal nu trykke på "Overfør issues" for at bekræfte flytningen. En pop op-boks til sidst vil bekræfte flytningen:

De markerede issues (samt eventuelle tilhørende forpligtelser) er nu skiftet issue ansvarlig.