1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Administration og indstillinger

Administrer stamdata

Dette er en step-by-step guide til, hvordan du administrerer stamdata i Privacy-platformen

Denne video giver dig en introduktion til alle steps, når du administrere stamdata i Privacy-platformen.

Privacy kommer med en række standard stamdata, som du kan bruge i din dokumentation. Dette er en hjælp til det arbejde, I skal udføre. Disse stamdata er relevante for de fleste. Det er dog ikke sikkert, at alle standard stamdata er relevante for netop jer.

Denne guide tager udgangspunkt i, hvordan man kan deaktivere stamdata, som ikke er relevante for jer, og som I dermed ikke behøver at kigge på, når dokumentationen skal laves.

Step 1

Tryk på "Indstillinger" i menupunktet til venstre.

Step 2

Tryk herefter på "Gå til stamdata" som du finder i boksen: "Administrer stamdata".

Step 3

Herefter vil du komme frem til en liste med forskellige typer af stamdata, som ligger i Privacy-platformen.

Trykker du eksempelvis på "Formål", vil du kunne se en oversigt over alle de formål, der ligger i standard stamdata-pakken.

Step 4

Såfremt I vil supplere op med stamdata, har I mulighed for at oprette flere. Med udgangspunkt i eksemplet med formål, skal du trykke på "Opret formål" øverst i venstre hjørne.

Step 5

Du har dog også mulighed for at oprette flere stamdata i selve registreringsflowet i Privacy, når du er i gang med at dokumentere dine behandlingsaktiviteter.

Hvis du vil deaktivere stamdata, eksempelvis "Analyse og forretningsudvikling", fordi dette ikke er relevant for dig, skal du trykke på sub-menuen ude til højre. Herefter skal du trykke på "Deaktiver".

Step 6

Der vil nu fremkomme et pop op-vindue, hvor du skal bekræfte, at du vil deaktivere formålet. Tryk på "Deaktiver".

Herefter vil "Analyse og forretningsudvikling" blive deaktiveret og dermed ikke længere forekomme, når du skal lave din dokumentation.

Note: Såfremt I skulle deaktivere stamdata, som i forvejen allerede er blevet benyttet i en af jeres behandlingsaktiviteter, vil I få en advarsel, hvori der står, at formålet er i brug. Dermed er det ikke muligt at deaktivere formålet.