Brugeradministration generelt

Dette er en guide til, hvordan du administrerer dine brugere i PACTIUS-platformen

Brugere

Brugerlisten giver en oversigt over alle de brugere, som har adgang til løsningen. Det er blandt andet her, at du kan styre brugernes roller (læse- og skriveadgang), adgangsrettigheder til oplysninger i de enkelte forretningsenheder samt en række andre brugeropsætninger.

Hvis du ønsker at rette i opsætningen for en bruger, klikker du blot på navnet på vedkommende.

Oversigt over enkelt bruger

Når du har klikket på en bruger, kommer du til brugerskærmen, hvor du får et overblik over opsætningen for den konkrete bruger. Skærmen består af en række stamdata samt en liste over de forretningsenheder, som brugeren har eksplicit adgang til:

Hvis du ønsker at redigere i brugerprofilen, skal du klikke på blyants-ikonet i øverste højre hjørne.

Hvis du skal ændre i listen over, hvilke forretningsenheder som brugeren skal have eksplicit adgang til, skal du klikke på "+Administrér"-knappen.

Redigér brugerprofil

Ved at klikke på blyants-ikonet i øverste højre hjørne på brugerskærmen fremkommer et pop op-vindue, hvor du kan rette i brugerens profil.