1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret din .legal Privacy konto

Opret ny bruger

Dette er en guide til, hvordan du opretter nye brugere i Privacy-platformen.

Opret ny bruger i platformen

Denne video giver dig en introduktion til alle steps.

Step-by-step guide til at oprette en ny bruger i Privacy-platformen

Step 1

For at tilgå oversigten over brugerne, klikker du på indstillinger i menuen til venstre.

Step 2

Klik på "Gå til brugere"

Step 3

Du lander nu på siden, der viser et overblik over brugerne i dit Privacy miljø.

Step 4 - Opret bruger

For at oprette en bruger, trykkes på "Opret bruger"-knappen som vist på billedet ovenfor. Herefter ser man nedenstående pop-op vindue, hvor man skal udfylde de relevante oplysninger om brugeren.

Ret eller slet bruger

For at slette eller rette en bruger, trykker du på den grønne pil helt ude til højre for den bruger, du gerne vil rette.

Herefter lander du på en side med et overblik over den pågældende bruger. Her kan du se nogle forskellige oplysninger på brugeren. Ønsker du at rette eller slette brugeren, trykker du på blyantikonet oppe i højre hjørne, hvorefter følgende valgmuligheder viser sig.