1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret behandlingsaktiviteter

Fortegnelse af behandlingsaktiviteter

Dette er en guide til, hvordan du ser og eksporterer en fortegnelse af dine behandlingsaktiviteter.

Som dataansvarlig eller databehandler bør du, ifølge paragraf 30 i den generelle databeskyttelsesforordning, til enhver tid kunne påvise en fortegnelse af dine behandlingsaktiviteter over for en tilsynsmyndighed såsom Datatilsynet. Fortegnelsen sikrer, at du har det nødvendige overblik og dermed overholder forskriften.

Step 1

Vælg "Fortegnelse" i menuen for at se din registrering af behandlingsaktiviteter.

1

Step 2

Du kan vælge, om du vil se fortegnelsen som dataansvarlig (Artikel 30.1) eller som databehandler (Artikel 30.2).

2

Step 3

Nu skal du vælge det koncernselskab, du ønsker at se en fortegnelse for.

3

Step 4

Herefter vil fortegnelsen fremgå, hvor du har mulighed for at eksportere den ved at trykke på "'Eksportér".