1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Administration og indstillinger

Globale sikkerhedsforanstaltninger

Dette er en guide til, hvordan du opretter og redigerer sikkerhedsforanstaltninger i Privacy

Denne video giver dig en introduktion til alle steps.

Step-by-step guide til at oprette sikkerhedsforanstaltninger i Privacy

En del af stamdatapakken i Privacy er jeres sikkerhedsforanstaltninger. Sikkerhedsforanstaltninger kan både sættes på en behandlingsaktivitet samt et system. Du kan få et overblik over sikkerhedsforanstaltningerne i "Indstillinger", som du finder i menupunktet til venstre.

Step 1

Du er nu inde på siden med indstillinger. Tryk herefter på "Gå til stamdata", som du finder i boksen "Administrer stamdata".

Step 2

Du kan nu se en oversigt over dine stamdata. Tryk på "Sikkerhedsforanstaltninger".

Step 3

Nu er du inde på siden med sikkerhedsforanstaltninger, hvor du kan se en liste over de standard sikkerhedsforanstaltninger, som i forvejen ligger i Privacy. Du har dog også mulighed for at oprette dine egne. Tryk på "Opret sikkerhedsforanstaltning" i øverste venstre hjørne.

Step 4

Herefter vil følgende pop op-vindue fremkomme, hvor du kan oprette sikkerhedsforanstaltningen. Når du har udfyldt felterne, skal du trykke på "Opret" for at oprette sikkerhedsforanstaltningen. 

Modsat andre stamdata er der ekstra funktionalitet på sikkerhedsforanstaltningerne. Du har mulighed for at sætte sikkerhedsforanstaltningen som en global sikkerhedsforanstaltning. En global sikkerhedsforanstaltning betyder, at den pågældende sikkerhedsforanstaltning vil blive sat på alle nuværende og fremtidige behandlingsaktiviteter og systemer. 

Step-by-step guide til at redigere sikkerhedsforanstaltninger i Privacy

Step 1

Hvis du, eksempelvis, har en politik i din organisation om, at I altid krypterer data, skal du trykke på sub-menuen og vælge "Redigér". 

Step 2

Følgende pop op-vindue vil nu fremkomme, hvor du kan afkrydse "Global". Når du afkrydset feltet, vil der fremkomme bokse med forretningsområderne, som sikkerhedsforanstaltningen tilknyttes. Som udgangspunkt er alle forretningsområder valgt. Hvis du vil fravælge et forretningsområde, skal du trykke på det pågældende forretningsområde, som du vil fravælge. Tryk herefter på "Gem" for at gemme dine ændringer i Privacy. 

Hvis du har tilføjet, at en sikkerhedsforanstaltning er global, vil den pågældende sikkerhedsaktivitet blive tilføjet til din fremtidige dokumentation i Privacy. På denne måde er du fri for at skulle gå ind og vælge den samme indstilling på alle de behandlingsaktiviteter, som du har lavet, og som du kommer til at lave i fremtiden.