Hvordan opretter jeg en politik i Privacy-platformen?

Dette er en guide til politikmodulet i Privacy-platformen.

Hvordan tilgås politikmodulet i Privacy?

Step 1

Tryk på "Politikker" i menuen til venstre.

Politikker menupunkt

Step 2

Du vil nu kunne se en oversigt over din organisations politikker og procedurer, såfremt der er blevet oprettet nogle.

Oversigt over politikker

På oversigten over organisationens politikker fremgår tre kolonner.

Den første kolonne viser navnet på politikken.

Den anden kolonne viser, hvilken type politik eller procedure der er tale om.

Den sidste kolonne viser antallet af behandlingsaktiviteter, som politikken indgår i.

Tip: Hvis du har mange politikker, kan du nemt sortere dem i alfabetisk rækkefølge eller i stigende eller faldende rækkefølge ved at trykke på pil-ikonet til højre for overskrifterne Politik, Type eller Behandlingsaktiviteter.

Hvordan oprettes en politik i Privacy-platformen?

Step 1

Klik på "Opret politik".

Opret politik-knap

Step 2

Et pop op-vindue vil nu fremkomme, hvor du skal oprette politikken.

Her skal du indtaste navnet på politikken samt vælge den type, som politikken hører ind under. Ved at klikke på pilen til højre for "Type", fremkommer en drop down-menu, hvor du kan vælge typen.

Klik på "Opret" når du har udfyldt felterne.

Pop op-vindue opret politik

Hvordan redigeres eller slettes en politik i Privacy-platformen?

Step 1

Tryk på ikonet ude til højre for den pågældende politik. Du kan nu vælge, om du vil redigere eller slette den valgte politik.

Redigér eller slet en politik

Hvordan uploades et dokument til en politik eller procedure?

Step 1

Tryk på navnet på den pågældende politik eller procedure i oversigten over din organisations politikker.

Step 2

Tryk på "Opret ny" nede i højre hjørne.

Tilføj dokumenter til politikker

Step 3

Navngiv dokumentet i feltet "Navn".

Herefter kan du uploade dokumentet ved at klikke på "vælg fil". Alternativt kan du trække filen hen til det markerede grå område.

Upload dokument til politikker

Når du har navngivet dokumentet samt valgt filen, skal du trykke på "Upload".

Step 4

Dokumentet vises nu i din oversigt.

Du kan tilføje flere dokumenter ved at trykke på "Opret ny" nede i højre hjørne.

Oversigt over dokumenter i politikker

Du kan desuden redigere, slette eller downloade dokumentet ved at klikke på ikonet ude til højre for dokumentet.