Hvordan redigerer jeg en opgave?

Dette er en step-by-step guide til, hvordan man redigerer en opgave i Privacy-platformen.

Step 1

For at ændre en opgave skal du først og fremmest ind i opgavestyringen. Herefter skal du klikke på navnet på den opgave, du gerne vil tilføje ændringer til. Der vil nu fremkomme et pop op-vindue, som giver dig et overblik over opgaven.

Step 2 - ændre opgavens prioritet

For at ændre prioriteten af en opgave skal du trykke på opgavens nuværende prioritet. I nedenstående eksempel er dette “Moderat”. Når du klikker på “Moderat”, åbner du en drop-down menu, hvor du kan ændre opgavens prioritet til “Meget lav”, “Lav”, “Høj” eller “Meget høj” ved blot at klikke på den ønskede prioritet.

Step 3 - ændre opgavens tilknyttede forretningsområde(r)

Hvis du vil fjerne det nuværende forretningsområde, opgaven er knyttet til, skal du klikke på “X”-ikonet til højre for navnet på forretningsområdet.

Hvis du i stedet vil tilknytte flere forretningsområder til opgaven, skal du klikke på “Forretningsområde(r), hvorefter du skal trykke på pilen til højre. Herefter vil der fremkomme en drop-down menu, hvor du kan tilføje flere forretningsområder til den pågældende opgave.

Step 4 - ændre opgavens ansvarlige

Såfremt opgaven overdrages til en kollega, kan navnet på vedkommende, som er ansvarlig for opgaven, ændres. For at ændre den ansvarlige for opgaven skal du klikke på navnet på den nuværende ansvarlige, hvorefter der kommer en drop-down menu, hvor du kan vælge navnet på vedkommende, opgaven skal overdrages til.

Step 5 - ændre eller tilknyt en kommentar til opgaven

Hvis du vil tilføje en kommentar til opgaven eller ændre den nuværende kommentar, skal du klikke på “Kommentar”, hvorefter du kan tilknytte eller redigere en kommentar til opgaven.

Step 6 - ændre opgavens delopgaver

Hvis de foruddefinerede delopgaver ikke er relevante for din virksomhed, kan du slette en eller flere af disse. Dette gøres ved at holde musen over den delopgave, du vil fjerne fra opgaven. Herefter vil der fremkomme et rødt “X”-ikon ud for delopgaven. Trykker du på ikonet, fjernes delopgaven øjeblikkeligt.

Vil du i stedet tilknytte flere delopgaver til din organisations opgave, kan du klikke på “+ Tilføj Delopgave” lige under de foruddefinerede opgaver. Herefter vil der fremkomme en linje, hvorpå du kan indtaste delopgaven. Vil du tilføje endnu en delopgave, eller flere, skal du blot gentage fremgangsmåden med at trykke på “+ Tilføj Delopgave”.

Step 7 - upload nødvendig dokumentation

Hvis det er relevant for færdiggørelsen af opgaven, kan du uploade den nødvendige dokumentation ved at trække filen hen til det grå område. Du kan også klikke på “Vælg fil”, hvorefter du kan vælge blandt dine filer.