1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret din .legal Privacy konto

Hvordan tildeler jeg roller i brugerstyring?

I denne artikel lærer du, hvordan du tildeler dine brugere forskellige roller og tilknytter dem forskellige afdelinger

Step 1

Du skal starte med at trykke på "Indstillinger", som du finder i menuen til venstre.

Step 2

Du vil nu komme ind til siden med indstillinger, som giver dig forskellige valgmuligheder.

I dette tilfælde skal du trykke på "Gå til brugere".

Step 3

Du skal nu oprette en ny bruger i Privacy. Tryk op "Opret bruger".

Step 4

Nedenstående pop op-vindue vil nu fremkomme. Udfyld alle felterne.

Hvis du trykker på "Rolle", vil der komme en drop down-menu. Her kan du vælge, hvorvidt den nyoprettede bruger skal være administrator eller en almindelig bruger.

Note: Forskellen på disse to roller er, at administratoren får adgang til menupunktet "Indstillinger". Dermed kan en administrator oprette brugere, stamdata samt koncernselskaber, hvilket en almindelig bruger ikke kan.

Når du har valgt, hvilken rolle brugeren skal have i Privacy, skal du vælge, hvilke forretningsområder brugeren skal tilknyttes. Hvis du trykker på "Forretningsområde(r)", vil følgende drop down-menu fremkomme. En bruger kan tilknyttes flere forretningsområder.

Hvis brugeren skal have fuld koncern adgang, skal nedenstående boks krydses af.

Note: At have fuld koncern adgang betyder, at brugeren automatisk får adgang til alle nuværende og fremtidige koncernselskaber.

Step 5

Tryk på "Opret" for at oprette den nye bruger i Privacy. Den nyoprettede bruger er nu både blevet tilknyttet en rolle samt afdeling.

Tip: I Privacy-platformen kan du oprette et ubegrænset antal brugere, uden det koster ekstra.