Hvordan tilgår jeg opgavestyringen?

Dette er en guide til, hvordan du tilgår opgavestyringen i Privacy-platformen. Du kan tilgå opgavestyringen i Privacy på to måder.

Metode 1: Tilgå opgavestyring via menupunktet

Du kan tilgå opgavestyringen via menupunktet i menuen til venstre ved at klikke på “Opgavestyring”.

Screenshot 2022-09-06 at 10.06.45

Metode 2: Tilgå opgavestyring via årshjulet

Alternativt kan du klikke på den pågældende måned i årshjulet, du vil se opgavestyringen for. Trykker du eksempelvis på “Oktober”, kommer du ind på opgavestyringen for oktober måned.

Screenshot 2022-09-06 at 10.07.00