Hvordan uploades et dokument til en politik eller procedure?

Dette er en step-by-step guide til, hvordan du uploader et dokument til en politik eller procedure i Privacy-platformen.

Step 1

Tryk på navnet på den pågældende politik eller procedure i oversigten over din organisations politikker.

Step 2

Tryk på "Opret ny" nede i højre hjørne.

Tilføj dokumenter til politikker

Step 3

Navngiv dokumentet i feltet "Navn".

Herefter kan du uploade dokumentet ved at klikke på "vælg fil". Alternativt kan du trække filen hen til det markerede grå område.

Upload dokument til politikker

Når du har navngivet dokumentet samt valgt filen, skal du trykke på "Upload".

Step 4

Dokumentet vises nu i din oversigt.

Du kan tilføje flere dokumenter ved at trykke på "Opret ny" nede i højre hjørne.

Oversigt over dokumenter i politikker

Du kan desuden redigere, slette eller downloade dokumentet ved at klikke på ikonet ude til højre for dokumentet.

Redigér, download eller slet dokument under politikker