Interne sagsbehandlingsnoter

Skriv interne noter til projektet

Som sagsbehandler har du mulighed for at skrive interne sagsbehandlingsnoter på et projekt. Forskeren kan altså ikke se disse noter, men alle sagsbehandlere kan se disse. En note kan tilføjes inde på en behandlingsaktivitet ved at vælge "Rediger note".

Dette vil åbne følgende dialog, hvor du kan tilføje dine noter og trykke "Gem".

Der registreres ikke hvilken en sagsbehandler, der skriver hvad, så det er blot et felt, hvor alle sagsbehandlere kan skrive, redigere og slette noten.