Juridiske enheder - Lande

Denne artikel viser en oversigt over lande som juridiske enheder, og hvordan du tilgår dem i PACTIUS-platformen

Juridiske enheder skal alle være tilknyttet et specifikt land, hvor den pågældende juridiske enhed er registreret.

I systemet kan du vedligeholde en fælles liste over de lande, som skal være lovlige ved oprettelse og ændringer af juridiske enheder.

Liste over lovlige lande

Når du klikker på "Indstillinger" i menuen til venstre og derefter på "Lande", vil der  fremkomme en liste over alle lande:

Øverst på listen til højre finder du et søgefelt, hvor du yderligere kan indskrænke din søgning ved at taste en given tekststreng.

Tip: Indtaster du eksempelvis "Dan", får du kun fremvist de rækker, der indeholder teksten "Dan" i et af felterne.

På de enkelte lande klikkes der på “Vis” ud for dem, der skal være tilgængelige for systemets brugere og på “Skjul” ud for de lande, der ikke skal være tilgængelige for systemets brugere.