Kom i gang med PACTIUS

Når du skal i gang med PACTIUS-platformen for første gang, vil det være en god ide at starte med at gennemgå nedenstående punkter

Tjek at du er Account Administrator

Når du logger ind i PACTIUS, kommer du til systemets forside ”Mine Kontrakter”. For at kunne sætte systemet op, skal du være oprettet med ”Account Administrator”-adgang (dette vil være tilfældet, hvis du er den første bruger på løsningen).

Du kan se, hvorvidt du er "Account Administrator" ved, at du skal have adgang til "Indstillinger" i menuen til venstre.

Menupunkt indstillinger i PACTIUS

Hvis du ikke har adgang til ”Indstillinger”-menuen, skal du tage fat i den person, som er ”Account Administrator”.

Oprettelse af Forretningsenheder

Der skal være oprettet mindst én "Forretningsenhed", før du kan oprette den første kontrakt.

Note: Du bruger forretningsenheder til at afgrænse adgang til kontrakterne. De kan typisk være navngivet efter afdeling, datterselskab eller lign.

Du kan altid ændre navnet efterfølgende, men du kan ikke slette en forretningsenhed, når den først er oprettet.

Oprettelse af forretningsenheder foregår på følgende måde:

1. Gå til "Indstillinger" i menuen til venstre og vælg herefter "Forretningsenheder".
  2. Tryk "Tilføj" i øverste højre hjørne for at tilføje en forretningsenhed.
  3. Indtast navnet på den nye forretningsenhed og klik på ”Gem”.

Oprettelse af Kontrakttyper

Der skal være oprettet mindst én kontrakttype, før du kan oprette den første kontrakt.

Note: Du bruger kontrakttyper til at sondre mellem forskellige typer af kontrakter. De kan typisk være navngivet efter hvorvidt der er tale om en indkøbsaftale, en salgsaftale eller en ikke-monetær aftale (f.eks. en NDA).

Du kan altid ændre navnet efterfølgende, men du kan ikke slette en kontrakttype, når den først er oprettet.

Oprettelse af kontrakttyper foregår på følgende måde:

1. Gå til "Indstillinger" i menuen til venstre og vælg herefter "Kontrakttyper".
  2. Tryk "Tilføj" i øverste højre hjørne for at tilføje en kontrakttype.
  3. Indtast navnet på den nye kontrakttype og klik på ”Gem”.

Du er nu klar til at bruge systemet.