Kontrakter - Adgange

Adgange anvendes til at styre adgangen på en specifik kontrakt og kan anvendes til både at indskrænke og udvide adgangen til en given kontrakt

På en fortrolig kontrakt anvendes adgange til at styre præcis, hvilke brugere og/eller forretningsenheder som skal have adgang. På ikke-fortrolige kontrakter kan adgange anvendes til at give yderligere brugere og/eller forretningsenheder adgang til den pågældende kontrakt.

Hvis du klikker på fanebladet "Adgange" på kontraktens hovedside, fremkommer en liste over alle de adgange, der er oprettet på kontrakten:

Note: Ikonet til venstre angiver, om der er tale om en forretningsenhed eller en bruger.

Administrér brugere

Brugeradgange administreres ved at klikke på "+ Administrer"-knappen øverst til højre på listen over adgange (se billede ovenfor) og derefter på "Administrer brugere", hvorefter følgende skærmbillede fremkommer:

Administrer brugeradgang i PACTIUS

Derefter vælges de relevante brugere, der skal have adgang. Klik på "Gem"-knappen når du har administreret dine brugere.

Administrer forretningsenheder

Administration af adgange til forretningsenheder sker ved at klikke på "+ Administrer"-knappen øverst til højre på listen over Adgange (se billede ovenfor) og derefter på "Administrér forretningsenheder", hvorefter følgende skærmbillede fremkommer:

Derefter vælges de relevante forretningsenheder, der skal have adgang, hvorefter der klikkes på "Gem"-knappen.

Slet brugeradgange eller adgange for forretningsenheder

Du fjerner en allerede tilknyttet adgang ved at klikke på skraldespands-ikonet. Denne finder du længst til højre på den pågældende adgang (se billede ovenfor). Nedenstående pop op-vindue vil herefter fremkommer (eksemplet er for en bruger i systemet):

PACTIUS - slet brugeradgange

Du skal nu klikke på "Slet"-knappen for at slette den pågældendes adgang.