Kontrakter - Kontraktparter

Dette er en guide til, hvordan du håndterer kontraktparter i PACTIUS-platformen

Hvis du klikker på fanebladet "Kontraktparter" på kontraktens hovedside, fremkommer en liste over alle de kontraktparter, der er oprettet på kontrakten:

Kontraktparter er de juridiske enheder, der er tilknyttet en kontrakt, og som blandt andet kan anvendes til at knytte en juridisk enhed til en specifik forpligtelse.

Tilføj en kontraktpart

En kontraktpart tilknyttes ved at klikke på "+Tilføj"-knappen øverst til højre på listen over kontraktparter (se billede ovenfor), hvorefter følgende skærmbillede fremkommer:

Du kan indskrænke søgekriterierne ved at taste i søgefeltet øverst til højre på tilføj kontraktpart listen.

Tip: Indtaster du eksempelvis "Legal" i søgefeltet, vises kun de juridiske enheder, som indeholder teksten "Legal".

Kontraktparten vælges ved at klikke på "+ Tilføj" ud for den juridiske enhed, du ønsker at tilknytte kontrakten.

Tip: Du kan vælge flere juridiske enheder ad gangen ved at markere disse i boksen længst til venstre i listen og derefter klikke på "+ Tilføj valgte parter"-knappen øverst i skærmbilledet. Du skal derefter bekræfte, at du ønsker at tilføje de valgte kontraktparter.

Slet en kontraktpart

En allerede tilknyttet kontraktpart fjernes fra kontrakten ved at klikke på skraldespands-ikonet længst til højre på kontraktparten (se billede ovenfor).