Kontrakter - Relaterede kontrakter

Dette er en guide til, hvordan du håndterer relaterede kontrakter i PACTIUS

Kontrakter er forbundet med hinanden på forskellige måder afhængigt at de pågældende kontrakters generelle struktur.

Note: Et eksempel er en rammeaftale, der har en række specifikke underaftaler (specifikke kontrakter, der er reguleret af rammeaftalen). Andre eksempler er ændringer/supplementer til en eksisterende kontrakt eller en garantiaftale i forbindelse med en købsaftale.

Hvis du klikker på fanebladet "Relaterede kontrakter" på kontraktens hovedside, fremkommer en liste over alle de relaterede kontrakter, der er oprettet på kontrakten:

PACTIUS - tilføj relaterede kontrakter

Note: Systemet skelner ikke mellem de forskellige typer forbindelser, men gør det muligt at danne et hurtigt overblik over alle forbindelser angående en bestemt kontrakt. Dette gør det meget nemt at navigere mellem forbundne kontrakter.

Slet en relateret kontrakt

En allerede tilknyttet relateret kontrakt fjernes fra kontrakten ved at klikke på skraldespands-ikonet, som du finder længst til højre på den relaterede kontrakt (se billede ovenfor).

Tilføj en relateret kontrakt

En kontrakt relateres ved at klikke på "+Tilføj"-knappen øverst til højre på listen over relateret kontrakter (se billede ovenfor), hvorefter følgende skærmbillede fremkommer:

Du kan indskrænke søgekriterierne ved at taste i Søg-feltet øverst til højre på tilføj kontraktpart listen.

Tip: Taster du f.eks. "bi" i søgefeltet, får du kun fremvist de kontrakter, der indeholder teksten "bi").

Den relaterede kontrakt vælges ved at klikke på "+ Tilføj" ud for den kontrakt, du ønsker at tilknytte kontrakten.