Process for Implementering af Privacy-Platformen

Denne artikel introducerer dig til vores 5-trins proces for implementeringen af Privacy-platformen.

Hos .legal ser vi det som vores fornemmeste opgave at tilsikre din succesfulde implementering, da vi ved, at dette er fundamentet for din success. Igennem de seneste 100 implementeringer har vi udviklet og forfinet en proces, der følger 5 afprøvede trin.

 

Process for onboarding

 

Hos .legal forstår vi, at det kan være en kompleks og udfordrende opgave at implemente en ny løsning. Derfor er vi med dig hele vejen til at besvare dine spørgsmål, og vi er ikke bange for at kontakte dig, hvis vi kan se, at noget mangler, for at du kommer helt på plads.

Priser og juridisk rådgivning

Onboarding og løbende support er inkluderet i din månedlige abonnementspris.


Vi ved en hel del om GDPR, men vi tilbyder ikke juridisk rådgivning. I stedet henviser gerne til vores samarbejdspartnere for spørgsmål og fortolkning af GDPR-lovgivningen.

De 5 faser af implementeringen

Step 1: Opret og aktiver din Privacy-platform konto

Du kan oprette din konto via dette link og prøve platformen i 30 dage, inden du vælger at købe.

Efter du har registreret dig, modtager du en e-mail, hvor du skal aktivere din konto.

Step 2: Mød din onboarding specialist

Efter aktivering af din konto modtager du en e-mail med mulighed for at booke tid til at møde din onboardingspecialist.

Mødet afvikles online og varer typisk én time. Du får en grundig gennemgang af platformen og bliver guidet igennem nedenstående steps. Har du yderligere spørgsmål, booker vi tid til endnu et møde, hvor disse besvares.

Anbefaling

Fremsend en af dine nuværende behandlingsaktiviteter inden første onboarding session. Så hjælper vi dig gerne med at få denne sat op i platformen.

Step 3: Opret stamdata, brugere og systemer

Opret alle systemer I anvender og inviter de personer i organisationen, der skal bidrage til viden om processer og systemer, I anvender. 

Step 4: Opret behandlingsaktiviteter

Opret dine egne behandlingsaktiviteter fra bunden eller brug .legals skabeloner udviklet af Bech-Bruuns juridiske specialister som udgangspunkt.

Step 5: Check-in for at afslutte din implementering

Efter mødet kan du fortsætte med oprettelsen af ​​behandlingsaktiviteter. Desuden er vi altid til rådighed for et par check-in efter behov.