1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret behandlingsaktiviteter

Opret en unik behandlingsaktivitet

Denne artikel hjælper dig med at oprette en unik behandlingsaktivitet.

Videointroduktion til oprettelse af behandlingsaktiviteter

Nedenstående video giver dig en introduction til, hvordan du opretter en unik behandlingsaktivitet i Privacy-platformen.

Step-by-step guide til at oprette dine egne behandlingsaktiviteter

Som ny bruger vil din hjemmeside være tom. For at komme i gang skal du oprette nogle behandlingsaktiviteter.

Du kan enten oprette dine egne behandlingsaktiviteter fra bunden eller bruge .legals behandlingsaktivitetsskabeloner som guideline.

Step 1

Log ind i din portal.

1

Step 2

Hvis du vil lave din egen behandlingsaktivitet fra bunden, skal du klikke på "Tilføj behandlingsaktivitet".

2

Step 3

Navngiv behandlingsaktiviteten og klik herefter på "Opret"-knappen.

3

Step 4

Du vil nu blive guidet gennem seks trin i oprettelsesprocessen af ​​din behandlingsaktivitet.

Note: Dine indtastninger gemmes automatisk undervejs.

4

Der er instruktioner til, hvad der skal udfyldes i de forskellige trin. For at få fremvist instruktionenerne skal du holde musen over i-ikonet.

5

Tip: Graden af ​​granularitet af de behandlingsaktiviteter, der skal dokumenteres, kan være svær at bestemme og kan variere i forhold til virksomhedens størrelse. Hvis du er i tvivl, kan du bruge vores foruddefinerede skabeloner som udgangspunkt.