1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret din .legal Privacy konto

Opret koncernselskaber

Dette er en step-by-step guide til, hvordan du opretter koncernselskaber i Privacy

Denne video giver dig en introduktion til alle steps.

Step 1

Når du laver din dokumentation i Privacy, kan dette gøres for et til flere koncernselskaber. Koncernselskaberne oprettes ved at trykke på indstillinger i menuen til venstre.

Step 2

Herefter skal du trykke på "Gå til koncernselskaber", som du finder i boksen: "Administrer dine koncernselskaber".

Step 3

Du kan nu oprette et nyt koncernselskab. Tryk på "Opret selskab".

Step 4

Som minimum skal et selskab, du opretter, have et navn. Derudover skal du indtaste det land, hvor selskabet befinder sig. Derudover har du mulighed for at angive adresse på selskabet, selskabsnummer (eksempelvis et CVR nummer) osv.

Step 5

Når du har udfyldt felterne, skal du trykke på "Opret".

Herefter kan du se selskabet i listen over dine koncernselskaber.

Tip: Har du flere selskaber, du skal udføre dokumentation på, har du mulighed for at oprette flere selskaber. Du gentager blot processen med at trykke på "Opret selskab".