1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret din .legal Privacy konto

Opret og aktiver din konto

Denne artikel guider dig igennem oprettelse og aktivering af din Privacy platform-konto.

Oprettelse af konto

Du kan oprette en gratis prøveperiode, hvor du i 30 dage kan afprøve Privacy-platformen.

Aktivering af konto

Efter køb af Privacy-platformen, eller indgået aftale om 30-dages prøveperiode, vil du modtage en mail, hvor du skal aktivitere din konto. Dette gøres ved at trykke på knappen "Aktiver din konto". Herefter bliver du ledt ind på Privacy web-appen, hvor du bl.a. skal oprette en adgangskode.

Herefter har du adgang til din .legal Privacy platform-konto.