Sagsbehandlingsflow

Skift status på projektet

Når forskeren har indsendt projektet, vil det få statussen "Kladde indsendt".

Som sagsbehandler har du nu mulighed for at ændre statussen på indmeldelsen. Dette gøres inde på behandlingsaktiviteten, hvor du i højre hjørne kan vælge "Rediger status".

Dette vil åbne en dialog, hvor du kan vælge mellem fire forskellige statusser:

• Aktiv: Denne status vælges, hvis projektet er godkendt.
  • Arkiveret: Denne status vælges, hvis projektet er gennemført og skal arkiveres.
  • Afventer forsker: Denne status vælges, hvis forskeren mangler at indtaste noget information, og indmeldelsesflowet igen skal åbnes for forskeren.
  • Henlagt: Denne status skal vælges, hvis projektet sættes i bero.

Når en ny status er valgt trykkes der på "Gem" i dialogen.