Sådan opdaterer du lister

Dette er en guide til, hvordan du opdaterer lister i Privacy-platformen.

Step 1

Du kan opdatere din liste i Privacy-platformen ved at trykke på "Opdater liste".

Step 2

Du kan nu udvælge flere kolonner til din liste eller fjerne tilføjede kolonner.

For at tilføje en ny kolonne til din liste, skal du klikke på den parameter, du vil tilføje. Herefter bliver den tilføjet til "Valgte kolonner".

Vil du i stedet fjerne en kolonne, skal du trykke på parameteren, du ønsker at fjerne ude til venstre. Den vil herefter blive fjernet fra dine valgte kolonner.