1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret databehandlere og selskaber

Tilknyt systemer til behandlingsaktiviteter

Dette er en guide til, hvordan du tilknytter systemer til behandlingsaktiviteter

Denne video giver dig en introduktion til alle steps.

Step-by-step guide til at tilknytte systemer til behandlingsaktiviteter i Privacy

Når du har tilføjet dine behandlingsaktiviteter til Privacy, er det muligt at supplere op med informationer, som en skabelon ikke tager højde for. Dette kan eksempelvis være systemer, databehandlere eller myndigheder, som I videregiver data til.

Step 1

Tryk på sub-menuen til højre for den pågældende behandlingsaktivitet og vælg "Rediger".

Step 2

Herefter vil du blive præsenteret for det samme dokumentationsflow, som du tidligere har været igennem.

Tryk på step 6 "Systemer" for at tilknytte hvilket IT-system, I bruger i processen. I nedenstående eksempel er processen "Anmodninger om ferie og orlov". Tryk på "Tilføj system til behandlingsaktiviteten".

Step 3

Du kan nu tilføje et system til din proces. Systemerne i dropdown-menuen, som du kan vælge blandt, stemmer overens med de systemer, du har oprettet ude i "Systemer" i menuen til venstre.

Step 4

Hvis du i eksemplet ovenover vælger HubSpot som et system, vil du i step 7 "Delinger" blive præsenteret for en databehandler, der er tilknyttet systemet. I eksemplet nedenfor er HubSpot Inc databehandleren. Du har dog mulighed for at tilføje andre databehandlere ved at klikke på "Tilføj endnu en databehandler til behandlingsaktiviteten".

Step 5

Her kan du vælge blandt de selskaber, der er oprettet i Privacy i dropdown-menuen under "Databehandler". Du har dog også mulighed for at oprette et nyt selskab, hvis du har behov for dette. I dette tilfælde skal du trykke på "Opret nyt selskab".

Step 6

Følgende pop op-vindue vil fremkomme, når du har trykket på "Opret nyt selskab". Når du har udfyldt felterne, skal du trykke på "Opret" for at oprette selskabet. Det nyoprettede selskab vil herefter også kunne ses i listen over selskaber i menupunktet "Selskaber" til venstre.