Forretningsenheder

En forretningsenhed er en logisk opdeling af organisationen med henblik på afgrænsning af adgang til kontrakter

En forretningsenhed kan både være en organisatoriske opdeling (f.eks. i funktionsområder, i koncernforbundne selskaber m.v.) eller en anden logisk opdeling (f.eks. pr. medarbejder, pr. kontraktområde m.v.).

Alle kontrakter skal tilknyttes netop en forretningsenhed, så der skal være oprettet mindst én forretningsenhed i systemet.

Oversigt over forretningsenheder

Listen over forretningsenheder giver en oversigt over alle de forretningsenheder, der er oprettet i systemet. Derudover kan man styre adgangsniveauet til de kontrakter, som tilhører den enkelte forretningsenhed. Listen fremkommer ved at klikke på "Indstillinger" i topmenuen efterfulgt af "Forretningsenheder":

Hvis du ønsker at rette i opsætningen for en forretningsenhed, klikker du blot på navnet på den pågældende forretningsenhed.

Tilføj en ny forretningsenhed

Du kan tilføje en ny forretningsenhed ved at klikke på "+Tilføj"-knappen i øverste højre hjørne af listen over forretningsenheder, hvorefter følgende pop op-vindue fremkommer:

Herefter skal du indtaste basisoplysningerne om den pågældende forretningsenhed og tryk på "Gem".

Oversigt over den enkelte forretningsenhed

Når du har klikket på en forretningsenhed, kommer du til en oversigt over opsætningen for den konkrete forretningsenhed. Skærmen består af stamdata (navn og adgangsniveau) samt en liste over de brugere, som har eksplicit adgang til den pågældende forretningsenhed:

Hvis du ønsker at redigere i forretningsenheden, skal du klikke på "Ret" i øverste højre hjørne. Hvis du skal ændre i listen over hvilke brugere, forretningsenheden skal have eksplicit adgang til, skal du klikke på "Administrér".

Ret forretningsenhed

Ved at klikke på "Ret" i øverste højre hjørne på forretningsenhed-skærmen fremkommer et pop op-vindue, hvor du kan rette i forretningsenhedens profil:

Efter at have opdateret de relevante oplysninger skal du klikke på "Gem".

Administrér adgang til Brugere

Ved at klikke på "Administrér"-knappen på forretningsenhed-skærmen, fremkommer et pop-op vindue, hvor man kan vælge de brugere, som skal have eksplicit adgang til forretningsenheden:

Tryk på "Gem"-knappen når du har valgt mellem de mulige brugere.

Note: Hvis en forretningsenhed ikke er fortrolig, og brugeren ikke har begrænset adgang, behøver du ikke give brugeren eksplicit adgang.

Slet en forretningsenhed

En forretningsenhed kan slettes ved at klikke på “Slet”-knappen i øverste højre hjørne af forretningsenhed-skærmen. Du kan også klikke på skraldespands-ikonet, som du finder til højre for den pågældende forretningsenhed på listen over forretningsheder.

Klik på "Slet" for at bekræfte sletningen, hvorefter forretningsenheden slettes. Du vil nu returnere til listen over forretningsenheder.

Note: Du kan kun slette en forretningsenhed, hvis den ikke er i brug.