Opret bruger

Dette er en guide til, hvor du opretter en bruger Pactius.

Hvis din brugerrolle giver dig adgang til brugeradministrationen under indstillinger kan du oprette brugere i systemet. Klik på "Brugere" for at starte:

Klik nu på "Tilføj"-knappen i øverste højre hjørne.

Nedenstående pop op-vindue vil nu fremkomme, hvor du skal udfylde brugerens detaljer:

user

Udfyld vinduet med informationerne og gem
(*=Obligatorisk):
Fornavn*
Efternavn*
Email*
Brugerrolle*
Startside (Indstilles af brugeren selv)
Udeladt som ansvarlig (Kan ikke være ansvarlig for kontrakter)
Aktiv* (Mulighed for deaktivering af bruger, blokere brugeren for login)
Begrænset adgang (Brugeren vil ikke automatisk blive tilføjet forretningsenheder med fuld adgang.

Når du har oprettet brugeren, skal brugeren tilknyttes forretningsenheder. Dette gøres via ”Bruger”-menuen under Indstillinger og på den specifikke bruger.

Note: Hvis du oplever problemer i forbindelse med oprettelse af brugere, f.eks. at en bruger ikke kan logge på, så kontakt PACTIUS support.