Angiv politikker på en behandlingsaktivitet

Denne guide beskriver, hvordan du kan angive politikker på en behandlingsaktivitet i Privacy-platformen.

Angiv en politik til en eksisterende behandlingsaktivitet

Step 1

Tryk på "Behandlingsaktiviteter" i menuen til venstre.

Behandlingsaktiviteter menupunkt

Step 2

Vælg behandlingsaktiviteten som du vil tilføje en politik til. Dette gøres ved at klikke på navnet på den pågældende behandlingsaktivitet.

Step 3

For at redigere behandlingsaktiviteten skal du klikke på "Redigér"-ikonet til højre.

Redigér en behandlingsaktivitet

Step 4

Tryk nu på "Redigér behandlingsaktivitet".

Redigér behandlingsaktivitet

Step 5

Øverst finder du behandlingsaktivitets-flowet. Tryk på det 8. step: Politikker.

Behandlingsaktivitetsflow - politikker

Step 6

Nedenstående vil nu blive vist på din skærm.

Tryk på "Tilføj politik" nede i venstre hjørne.

Tilføj politikker i behandlingsaktivitets-flowet

Step 7

Følgende pop op-vindue vil nu fremkomme.

Du kan nu klikke på de politikker, du vil tilføje til den pågældende behandlingsaktivitet.

Når du har udvalgt politikkerne, skal du trykke på "Tilføj"-knappen nede i højre hjørne.

Tilføj politikker til behandlingsaktivitet

Step 8

Den valgte politik er nu blevet tilføjet til din organisations behandlingsaktivitet.

Såfremt du vil tilføje flere politikker eller procedurer, skal du klikke på knappen "Tilføj politik" nede i venstre hjørne.

Tilføj ny politik til behandlingsaktivitetsflowet

Tip: Du kan fjerne en politik fra behandlingsaktiviteten ved at klikke på det røde "X"-ikon ude til højre for den pågældende politik eller procedure.

Angiv en politik når der oprettes en ny behandlingsaktivitet

Step 1

Opret en ny behandlingsaktivitet i Privacy

Step 2

I step 8 af behandlingsaktivitets-flowet kan du tilknytte politikker og procedurer til den pågældende behandlingsaktivitet.

Følg nu step 5-8 under "Angiv en politik til en eksisterende behandlingsaktivitet"

Politikker i behandlingsaktivitets-flowet