Issues - Søgning, ret og slet

Dette er en guide til, hvordan du søger, retter og sletter issues i PACTIUS-platformen

Når du klikker på issues-ikonet i menuen på venstre side, fremkommer listen over issues. Listen indeholder en oversigt over alle issues. Issues er baseret på en konkret søgning og kan principielt være på tværs af kontrakter. Af standard søgninger findes "Alle Issues" og "Mine Issues". Disse er vist med den lille switch øverst i venstre hjørne.

Øverst finder du en oversigt over status på alle de issues, som er med på listen i den konkrete søgning. Øverst på listen til venstre kan du angive, hvor mange linjer du ønsker at have på hver side.

Note: Som standard vises 10 linjer per side. Dette kan dog ændres i brugeropsætningen.

Øverst på listen til højre har du et søgefelt, hvor du yderligere kan indskrænke din søgning ved at taste en given tekststreng.

Note: Hvis du, eksempelvis, indtaster "drift", vises kun de rækker, som har teksten "drift" i et af felterne.

Nederst har du mulighed for at bladre mellem siderne.

Hvis du vil ind på et issue, skal du blot klikke på den pågældende linje, hvorefter du kommer ind til issue hovedsiden.

Søgning efter issues

Ved at klikke på "+ Søgekriterier" øverst på listen over issues åbnes søgekriterierne, hvor du har mulighed for at lave en helt specifik søgning baseret på dine egne kriterier. Når du har lavet din egen søgning, er det endvidere muligt at gemme denne søgning, så du hurtigt kan gentage søgningen - se også brugerdefinerede søgninger.

Ret issue

Ændringer til et issue sker ved at klikke på blyant-ikonet øverst til højre på issuets hovedside. Derved fremkommer følgende pop op-boks:

Det er muligt at ændre de fleste felter på et issue. Når oplysningerne er indtastet, trykkes der på “Gem”-knappen, hvorefter du returnerer til issuets hovedside.

Slet et issue

Et issue kan slettes ved at klikke på “Slet”-knappen i øverste højre hjørne af issuets hovedside,  hvorefter et bekræftelse pop op-vindue fremkommer:

Klik på "Slet" for at bekræfte sletningen, hvorefter issuet slettes, og du returnerer til kontraktens hovedside.

Note: Når et issue slettes, fjernes også alle underliggende opgaver og tilhørende dokumenter.