Issues - Tilføj & eksportér

Dette er en guide til, hvordan du tilføjer og eksporterer issues i PACTIUS

Hvis du klikker på fanebladet "Issues" på kontraktens hovedside, fremkommer en liste over alle de issues, der er oprettet på kontrakten:

Issues i PACTIUS

Oppe i venstre hjørne har du mulighed for at specificere antallet af issues, du vil have fremvist på hver side.

Note: Som standard vil du få fremvist 10 linjer per side. Du har dog mulighed for at ændre dette på brugerniveau.

Tip: Øverst i venstre hjørne er der et filtrer-felt. Her kan du afgrænse din søgning ved at indtaste en tekststreng.

Hvis du vil ind på et specifikt issue, skal du klikke på det pågældende issue, hvorefter du vil få fremvist issuets hovedside.

Tilføj et nyt issue

Det er relevant at tilføje et issue, hvis du ønsker at registrere et problem, der relaterer sig til en kontrakt.

Et nyt issue kan tilføjes ved at klikke på issue-fanebladet og derefter på “+Tilføj”-knappen i  øverste højre hjørne af issue-listen, hvorefter et pop op-vindue fremkommer:

Herefter skal du indtaste basisoplysningerne om det pågældende issue.

Når oplysningerne er indtastet, skal du trykke på “Gem”-knappen. Herefter bliver issuet automatisk relateret til kontrakten.

Eksportér liste over issues

Kontraktens issues kan eksporteres til Excel ved at klikke på trekanten til højre for ”Tilføj”-knappen i øverste højre hjørne af listeskærmen og derefter på ”Eksportér”. Derved åbnes et Excel-regneark, hvor alle felter på de enkelte issues i listen bliver eksporteret (ikke kun de felter, man kan se i listen).

Eksportér en liste af issues