Opret dine egne årshjulsaktiviteter

Denne guide viser dig, hvordan du kan oprette og planlægge dine egne aktiviteter i årshjulet.

Når du bruger årshjulet, kan du vælge imellem at planlægge aktiviteter fra .legals liste over standardaktiviteter eller oprette dine egne. Herunder kan du se en guide til, hvordan du opretter dine egne aktiviteter.

Step 1

Gå til årsjulet og vælg "tilføj aktivitet".

Opret aktivitet

Step 2

Vælg fanen "Mine Aktiviteter" og tryk på knappen "Opret ny aktivitet".

Mine aktiviteter

Step 3

Udfyld navn på aktiviteten, beskrivelse (som vil blive vist på opgaven), og hvis du ønsker en række delopgaver - som også vises på opgaven.

Oprettelsesflow-aktivitet

Step 4

Du kan vælge at planlægge aktiviteten med det samme ved at tjekke af i boksen: Vil du planlægge din aktivitet i dit årshjul med det samme? Ud fra dette starter planlægningsflowet som du allerede kender - se: Hvordan tilføjer jeg en aktivitet til årshjulet?

Planlæng nu

Step 5

Hvis du vælger ikke at planlægge aktiviteten med det samme, vil den i stedet fremkomme på din liste over egne aktiviteter og kan efterfølgende planlægges ind ved at vælge aktiviteten i overblikket.

Oprettet aktivitet

Efter planlægning vil din aktivitet vises på årshjulet og dertilhørende opgave(r) vises i opgavestyring.