1. Hjælpecenter
  2. Privacy
  3. Opret behandlingsaktiviteter

Opret standard behandlingsaktiviteter fra foruddefinerede skabeloner

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med dine behandlingsaktiviteter fra vores foruddefinerede skabeloner.

Vi har lavet nogle standard behandlingsaktiviteter, som du kan tilføje til fortegnelse og redigere efterfølgende. Hvis du vil tilføje en eller flere af disse, skal du klikke på "Tilføj standard behandlingsaktivitet".

1

Vælg det forretningsområde, du ønsker at se behandlingsaktiviteter for, og vælg den eller de behandlingsaktiviteter, du vil oprette inden for forretningsområdet. Du kan skifte mellem forretningsområder og tilføje behandlingsaktiviteter på tværs af forskellige forretningsområder samtidigt.

2

Rediger behandlingsaktiviteter og tilføj yderligere oplysninger

Når du har oprettet behandlingsaktiviteterne, kan du redigere og tilføje yderligere oplysninger til behandlingsaktiviteterne. Vælg "Behandlingsaktiviteter" i menuen og vælg den behandlingsaktivitet, du vil redigere, på listen. Du kan nu redigere behandlingsaktiviteten ved at klikke på blyanten i højre hjørne.

Du kan også oprette din egen behandlingsaktivitet.